page title icon Om oss

Om Västsvenska Staket AB

Västsvenska Staket AB är ett etablerat företag som specialiserar sig på tillverkning, installation och försäljning av stängsel och grindar. Företaget grundades 1978 och har sedan dess blivit en pålitlig aktör inom branschen. År 2011 genomgick företaget en ombildning, där två tidigare anställda blev delägare i verksamheten. Senare, år 2019, anslöt sig Johannes Danielsson som en tredje delägare till företaget.

Västsvenska Staket AB erbjuder en bred produktportfölj som omfattar grindar, industristängsel, villastängsel och stängsel för idrottsanläggningar. Deras produkter håller hög kvalitet och de strävar efter att möta kundernas unika behov och krav. Företaget erbjuder även kompletta tjänster för installation av stängsel, inklusive förberedande arbetsmoment såsom grävning och gjutning av stolpfundament. Genom att erbjuda både produkter och tjänster kan de leverera skräddarsydda lösningar som passar olika typer av projekt och kundbehov.


Västsvenska Staket AB är ett företag med långsiktiga avtal med flera kommuner, inklusive Uddevalla, Tjörn och Trollhättan. Dessutom samarbetar företaget kontinuerligt med flera stora industriföretag, såsom Skanska, Peab, Serneke och NCC.

För att säkerställa att de kan uppfylla sina åtaganden när det gäller kvalitet har företaget en effektiv administration med två montageledare och nio montörer som arbetar ute på fältet. Alla montörer är utbildade inom stängselmontage, vilket bidrar till att garantera att arbetet utförs på rätt sätt.

Västsvenska Staket AB leds av Henrik Thyrsson, John Johansson och Johannes Danielsson. Dessa personer har en ledande roll inom företaget och tar ansvar för att driva verksamheten framåt. Företaget har även en företagsförsäkring, vilket är viktigt för att skydda både företaget och dess kunder i händelse av eventuella olyckor eller skador.

Med sin starka arbetsstyrka, erfarenhet och samarbeten med både kommuner och stora industriföretag fortsätter Västsvenska Staket AB att erbjuda högkvalitativa stängsel- och grindlösningar till sina kunder.

Handledare monterad i Munkedal vid järnvägs parkering

Våra medarbetare